Блог Ландшафтный дизайн Шишки для мульчирования

ДОМ-САД интернет магазин

интернет магазин все для ландшафтного дизайна

Шишки для мульчирования

03.08.2020
рубрика: Ландшафтный дизайн
просмотров: 482
Шишки для мульчування



Ландшафтні дизайнери вже давно взяли на озброєння такий натуральний матеріал, як шишки. Вони не тільки природно і красиво виглядають при втіленні проектів, а й виконують мульчують функцію - захищають рослини від бур'янів, затримують вологу в ґрунті, а також повільно перегниваючи постачають її корисними для зростання мікроелементами.

Мульчування шишками в Україні популярно не тільки у ландшафтних дизайнерів, а й у пересічних дачників, які хочуть, щоб їх ділянка виглядала красиво. Їх укладають як в квітниках, так і навколо дорослих дерев. Якщо вам не потрібно кислий грунт - досить кинути трохи доломітового борошна, яка нейтралізує кислотність.

Шишки для декору



Крім прикраси ділянок, шишки часто використовуються в різних декоративних виробах ручної роботи. Для цих цілей часто купують соснові шишки, вони досить міцні і легко піддаються обробці (в основному фарбування). Більшість виробів виготовляються до новорічних свят, але є клієнти, які використовують їх в своїх роботах цілий рік.

Ялинові шишки за рахунок свого зовнішнього вигляду мають якусь перевагу при декоруванні, але використовувати їх потрібно з обережністю - зовнішня оболонка легко обсипається при грубому поводженні. Такі шишки найкраще використовувати там, де виключається фізичний контакт, наприклад розкласти навколо ялинки.




Шишки

 Наші співробітники самостійно вручну збирають шишки на території хвойних лісів Київської області, тому купуючи товар у нас ви не переплачуєте посередникам. Зручне розташування в межах міста Броварів для самовивозу, вигідні тарифи на доставку по Києву або всій Україні, стабільно низькі ціни, хороші відгуки від клієнтів - все це характеризує нас як надійних партнерів і оптових постачальників.

Чи займаєтесь декором або ландшафтним дизайном? Чи плануєте закупити велику партію шишок оптом або потрібно кілька штук, відібраних вручну? Для кожного варіанту у нас є вигідна пропозиція! Телефонуйте нам або замовляйте на сайті! Сподіваємося на довгострокову співпрацю!


Оставить комментарий