Блог Кора сосновая мульча Почему надо покупать сосновую кору мульчу у производителя

ДОМ-САД интернет магазин

интернет магазин все для ландшафтного дизайна

Почему надо покупать сосновую кору мульчу у производителя

07.04.2021
рубрика: Кора сосновая мульча
просмотров: 270
Компанія виробник Дом Сад пропонує купити широкий асортимент мульчі деревної і мульчують матеріалів, кора сосни, кора модрини велика і дрібна в мішках розміри фракцій від 1 см до 10 см і більші. Органічний натуральний матеріал для мульчування грунту, добрива рослин і ландшафтного дизайну земельних ділянок придбати за низькими цінами оптом і в роздріб від виробника. Доставка продукції по Києву і всій Україні



У створенні та облаштуванні ландшафтного дизайну важливо захистити рослини від шкідників, бур'янів і природних явищ. Помічником у цьому буде мульча. Використовують для утримання вологи в грунті, зниження росту бур'янів, для ландшафтної привабливості ділянки. Мульчування грунту скоротить час роботи в саду або городі, запобігає гниттю ягід і овочів від зіткнення з вологою землею, скорочує кількість поливів і не допустить впливу перепадів температури на рослини.
 

Мульча сосни і модрини оптом і роздріб в Києві


Мульчування грунту сосновою корою або модриною створює розпушування після поливу або дощу. Розпушування грунту усуває бур'яни і збагачує її киснем. Мінуси в такому способі - зміна в складі грунту, втрата родючості в верхньому шарі і витрати часу для такого способу.

Другий спосіб - мульчування гравієм, невеликими камінчиками і галькою. До мінусів такого методу належить неможливість перекопати грунт без видалення шару присипки.
 

Де купити мульчу від виробника


На нашому сайті можна замовити і купити мульчу дерев в мішках з доставкою додому недорого по Києву та Київській області та Україні. Рекомендованим способом мульчування вважається використання природного мульчі (кора, тріска, тирса, торф) з органічних матеріалів володіють корисними властивостями. Мульчирующий покрив збагачує грунт корисними речовинами, збільшує її родючість, захищає від промерзання і перегріву.

Органічну мульчу бажано перекопати з землею на наступний сезон, створює додатковий повітряний пористий і поживний шар. У період розкладання мульчі рослинами засвоюються поживні елементи, також вона є живильним субстратом для черв'яків, що поліпшують структуру ґрунту.

Мульчування грунту виконується навесні і восени, коли земля вже не сира і прогріта сонячними променями. Іноді грунт мульчують і в зимовий час, щоб захистити культури від сильних морозів.

Оставить комментарий