Блог Кора сосновая мульча Мульча из коры сосны купить в Украине

ДОМ-САД интернет магазин

интернет магазин все для ландшафтного дизайна

Мульча из коры сосны купить в Украине

07.04.2021
рубрика: Кора сосновая мульча
просмотров: 223
Облагороджений шматочок природи, створений своїми руками, легко перетворити з заморочливого заняття в задоволення, якщо купити мульчу з кори сосни. Її очевидні переваги:



Екологічність
здатність зберігати повітряний і водний баланс в грунті
приємний природний відтінок, незамінний при декоруванні улюбленого ділянки

Відсутність шкідливих домішок
А ось гідності не очевидні: мульча з кори сосни не дає розмножуватися бур'янам, значно економить час догляду за ділянкою, не вимагає спеціальних знань і навичок в застосуванні мульчі.

Мульчування - відносно простий і доступний спосіб створити з клаптика голої землі прекрасний ландшафт як на картинці. Якщо мало досвіду в садівництві, хорошим рішенням буде купити соснову мульчу - готову суху суміш, ефективно використовувати яку зможе людина зовсім непідготовлений.
 

Нюанси застосування мульчі з соснової кори


Цей невибагливий дар природи підходить для різних рослин, в тому числі для квіткової клумби. Зазвичай їм мульчують місця, де висаджені хвойні. Соснову кору люблять азалії, рододендрони, троянди, а ось півонії з нею не дружать. Купити соснову кору доцільно і для ягід - також можна просто посипати нею доріжки. Цей матеріал універсальний, будучи одночасно харчуванням і захистом, добривом і оригінальним декором.
 

Чудовий подарунок природи


Сама природа подбала про те, щоб захистити грунт і корисні речовини в ній. Виникає бажання взяти матеріал в природному середовищі. В Україні досить хвойних лісів, де можна набрати соснової кори і подрібнити її в домашніх умовах.

Але справа в тому, що сирий матеріал підкисляє ґрунт, запозичуючи з неї азот для власних потреб. Крім того, соснова кора може бути заражена жучками або грибком. Ціна на мульчу з кори сосни не так висока, щоб економити. Тим цікавіше, що обробляти грунт таким чином доведеться один раз в 3-5 років. Насипавши початковий шар, можна поступово підсипати нові шари через кілька сезонів. Купити соснову мульчу, яка піддалася сушінні, знезараженню, санітарній обробці і має естетичний зовнішній вигляд - набагато безпечніше, ніж збирати її самому.

Оставить комментарий