Блог Щепа декоративная мульча Щепа цветная декоративная

ДОМ-САД интернет магазин

интернет магазин все для ландшафтного дизайна

Щепа цветная декоративная

07.04.2021
рубрика: Щепа декоративная мульча
просмотров: 249
Декоративна тріска - натуральний і безпечний мульчирующей матеріал. Тріску отримують з деревини сосни, яка росте в регіоні з гарною екологією.



Не варто плутати декоративну щепу зі звичайними трісками, які залишаються, наприклад, після кілки дров. Декоративна тріска спеціально оброблена так, що поранитися об неї неможливо. Так що, цей матеріал безпечний у всіх сенсах.

Не випадково ж, декоративна пофарбована тріска рекомендується в якості покриття для дитячих майданчиків. Яскраві кольори і можливість їх комбінації дозволяють створювати красиві композиції.

Декоративну тріску активно використовують у своїй роботі професійні ландшафтні дизайнери. Їх приваблює легкість укладання тріски, довгий термін її служби і багаті можливості роботи з кольором.

За допомогою цього чудового мульчують матеріалу ви зможете створювати композиції не гірше, ніж у професіоналів.

І від вас не буде потрібно ніяких зусиль для того, щоб зовнішній вигляд замульчувати ділянок зберігався. Фарба, яку ми використовуємо для створення кольорової тріски, дуже стійка. Дощі, вітер і сніг їй не загрожують. Декоративна тріска не линяє і не забруднює руки. Підібрати екологічно чистий, і при цьому стійкий барвник було непросто. Але нам це вдалося.

 

Оставить комментарий